Oblíbené zájezdy

Školní zájezdy s výukou

Křížem krážem po celé Anglii a také ve Skotsku máme školy a školičky, kde do dětí napumpujeme angličtinu. Dopoledne výuka, odpoledne vždy nějaké zajímavé místo, kde si mohou jazyk vyzkoušet. Pohodlné autobusy, šikovní průvodci, zábavná výuka, ubytování v rodinách či v rezidenci, program podle Vašeho přání.
Míst na výběr máme opravdu spoustu, přes tradiční jižní pobřeží až na Anglickou Riviéru, perličku Newquay, úžasné Bath a univerzitní Oxford, Shakespearův Stratford (kde můžete mít výuku ve škole, kam chodil sám malý Vilík), římský Chester, vikingský York, nebo skotská města Edinburgh a Stirling. Ceny jsou mírné a nabídka opravdu široká. Vyberte si, co se Vám líbí :)

Londýn

telefonní budka a Big Ben, Londýn, Anglie

Londýn, Londýn, Londýn. Žádné jiné město nemá tolik co nabídnout. Nikde není takový babylon historie, kultury, architektury, jazyků a lidí. Nikde jinde není tolik zábavy, tolik umění, tolik překvapení. Historie se zde snoubí s modernou, tradice s invencí. Na každém rohu je něco nového a nečekaného - a přitom víme, že jej známe. Že jej milujeme. Londýn.

Vzorový program - školní zájezd s výukou v Londýně

Brighton

14-257 - SPŠ Ostrava, Brighton

Brighton patří mezi nejvyhledávanější místa ve Velké Británii. Kouzelná oblázková pláž se každý den plní pobíhajícími dětmi, odpočívajícími dospělými, turisty, kteří pojídají fish and chips. Nádhernou přímořskou scenérii dokresluje viktoriánské akvárium, půlkilometrové zábavní molo i stovky poletujících a křičících mořských racků...

Vzorový program - školní zájezd s výukou v Brightonu

Bognor Regis

16 G Hořice - Beachy Head

Kdo jako dítě rád chodil do muzea? Nesahat, pozor, neběhej, ať to neshodíš... ticho! Ne, kdepak. V Anglii je vše obráceně. Tumáš, sáhni si, obleč si tu římskou zbroj, poskládej mozaiku, určitě si to vyfoť a pojď blíž, ať z toho něco máš. Weald and Downland Open Air Museum jde ještě dál. V historických domech zachráněných před demolicí si vyzkoušíte vaření, pletení, nebo různé zemědělské činnosti. Život zde ucítíte nejen nosem, ale třeba i vlastními mozoly :)

Vzorový program - školní zájezd s výukou v Bognor Regis

Portsmouth

Spinnaker Tower, Portsmouth, Anglie

Hrdé vysoké stěžně, vlajka zmítající se v silném větru, všudypřítomný štiplavý kouř. Námořníci přesně vědí, co mají dělat. Na obou bocích jdou ohlušující salvy jedna za druhou a drtí boky nepřátelských lodí. Admirál rázuje po palubě. Tenhle odvážný manévr musí vyjít! V ráhnoví lodi Redoutable se ale skrývá snajpr a čeká na svoji chvíli. Je krátce po jedné hodině, 21. října roku 1805...

Vzorový program - školní zájezd s výukou v Portsmouth

Bournemouth

Bournemouth, Anglie

Sednu si do trávy a dívám se na kameny, vysoko čnící do oblak. Na jednom sedí havran. Slunce mi zasvítí do oči, jakoby se ten kámen pod tíhou ptáka pohnul. Ne, nepohnul, stojí tu stejně už nějakých pět tisíc let. Ale kdo ho sem postavil a proč? Kdo si dal tu práci a přitáhl ho z té dálky právě sem? Paprsky svítí v liniích, které už před tisíci let ukazovaly místním lidem příchod jara, rovnodennost, slunovrat. Užívám si Stonehenge.

Vzorový program - školní zájezd s výukou v Bournemouth

Torquay

15 SPŠ Havířov - Anglie

Torquay je anglická Riviéra. Moc zde neprší, je tu teplo, rostou tu palmy a život plyne pohodově. Britská komediální skupiny Monty Python zde natočila několik dílů svého Létajícího cirkusu a John Cleese se nechal excentrickým majitelem hotelu inspirovat k natočení seriálu Fawlty Towers. Jeho příteli hoteliér vyhodil kufr z okna, protože si myslel, že je v něm bomba. Ale nebojte se, všechny hostitelské rodiny v Torquay nejsou tak podezřívavé :)

Vzorový program - školní zájezd s výukou v Torquay

Plymouth

Plymouth, Anglie

Bylo - nebylo. Říká se, že v zájezdním hostinci u kamenného mostu, přímo uprostřed blat, žil poctivý a bohabojný hostinský. Jeho žena těžce nesla samotu vřesovišť a často tajně ve sklepení upíjela brandy. Když to manžel zjistil, vylil veškerou pálenku do nedalekého potoka. Z něj v tu chíli pil jejich velký hlídací pes. Nezemřel, ale zešílel bolestí a od té doby prý za
úplňku bloudí po blatech a hrůzostrašně vyje...

Vzorový program - školní zájezd s výukou v Plymouth

Newquay

Land´s End, Cornwall, Anglie

Od Šumavy k Tatrám, od Aše k Jablůnkovu, nebo také z Land´s Endu do John o´ Groats. Země se dají měřit různě, jejich výrazné body si ale každý cestovatel zapamatuje. Ben Nevis je nejvyšší, Londýn největší, Land´s End je nejdál. Je to nejzápadnější bod ostrova Velká Británie. Dál už je jen moře, moře, moře a ještě o kousek dál už je Amerika.

Vzorový program - školní zájezd s výukou v Newquay

Oxford

Christ Church, Oxford, Anglie

Chodníky jsou přecpány lidmi, ulice jsou plné cyklistů, autobusy čekají na křižovatkách až padne zelená a hladina Temže (které zde říkaji Isis) není skoro vidět pro samé pramice. Muzea jsou plná exponátů, koleje turistů a hospody studentů. Na pěší zóně hraje fousatý stařík na kytaru tak, že se kolemjdoucí zastavují a podupávají do rytmu. Oxford žije.

Vzorový program - školní zájezd s výukou v Oxfordu

Stratford upon Avon

Socha Shakespeara, Stratford-upon-Avon, Anglie

Ve Stratfordu je několik míst, kde si člověk může takřka sáhnout na velkého ducha. Wiliam Shakespeare, který se zde narodil, chodil do školy, hrál, psal a nakonec i zemřel, zde zanechal mnoho stop. A my nejen že mnohá z těchto míst navštívíme, ale výuku můžeme absolvovat přímo ve
škole, kam malý Vilík před více než čtyřmi sty lety sám chodil.

Vzorový program - školní zájezd s výukou v Oxfordu

Bath

Roman Baths, Bath, Anglie

Věděli jste, že město Bath prý založil král Bladud, který pásl prasátka v bahnitém prameništi a přitom se vyléčil z lepry? Nebo že lázně v 17. století navštívily dvě královny, aby otěhotněly? Kateřině, manželce Karla II. se to nepodařilo, to lázeňský pobyt Marie Modenské, manželky Karlova bratra Jakuba II., byl (alespoň z lékařského pohledu) úspěšnější :)

Vzorový program - školní zájezd s výukou v Bath

Saffron Walden

16 MOA Rakovník - National Stud

Oxford je zlatý, Cambridge zelená, Oxford techničtější, Cambridge humanitnější. V Oxfordu vystudoval Mr. Bean, v Cambridge spadlo Newtonovi na hlavu jablko. Oxfordem prošlo více ministerských předsedů, než Cambridge. Cambridge ovšem vede v počtu vítězství ve slavných veslařských závodech. Kdo je tedy víc?

Vzorový program - školní zájezd s výukou v Saffron Walden

Chester

Chester, Anglie

Do Chesteru se pojedeme učit anglicky. Ale když už se podíváme do Walesu, to by bylo, abychom se nenaučili alespoň pár slovíček velšky. Musíme si ovšem dát velký pozor na velškou výslovnost. LL se čte jako CHL, U se čte jako I, W se čte jako U... to vždy hrůzou vstávají na těle všechny LLWPU!

Vzorový program - školní zájezd s výukou v Chesteru

York

York Minster, Anglie

V dávno zapomenutém údolí se skrývá velké překvapení. Rozsáhlé ruiny kdysi mocného kláštera připomínají doby, kdy na potoce klapal mlýn, vesničané sklízeli obilí, vozili ho do klášterních sýpek, v refektářích bylo plno jídla, hospic skýtal přístřešek potřebným, v dormitářích bylo teplo i v chladných nocích, v kapitule diskutoval převor s opatem, rajský dvůr tiše přijímal kroky zamyšlených bratří a v kostele zněl od kuropění do soumraku sborový zpěv...

Vzorový program - školní zájezd s výukou v Yorku

Edinburgh

Pohled na Edinburgh z Calton Hill, Skotsko

O Edinburghu se říká, že je to jedno z nejkrásnějších měst na světě. Pohled z Princes Street na nedobytný královský hrad na vysoké skále je opravdu imponující. Velkoryse projektované budovy na severní straně Princes Street Gardens jsou protikladem středověkých uliček kolem Královské míle a pohledy na město z Calton Hill nebo ze vzdálenějšího vrchu Arthur´s Seat berou dech...

Vzorový program - školní zájezd s výukou v Edinburghu

Stirling

Stirling Castle, Skotsko

Nosí Skoti pod sukní spodní prádlo? Mačkají měchy, nebo foukají do píšťaly, když hrají na dudy? Co se vlastně váže do ovčích žaludků? Recitují Skoti básně před každou večeří? Proč neumějí Angličané správně vyslovit „loch“? Je James Bond Skot? A žije vůbec v nějakém lochu Lochneska?

Vzorový program - školní zájezd s výukou ve Stirlingu

Berkshire College - rezidenční ubytování

Berkshire College - Building.jpg

Většinu jazykových kurzů nabízíme v kombinaci s ubytováním v hostitelských rodinách. Pokud ale z jakýchkoliv důvodů nechcete do rodin, nabízíme možnost ubytování v hostelech, hotelech, nebo v rezidencích. Berkshire College je v Maidenhead, asi 50 km západně od Londýna, a kromě kvalitního zázemí s plnohodnotným stravováním nabízí ideální polohu pro poznání Londýna a jeho
blízkého okolí.

Vzorový program - školní zájezd s výukou v Berkshire College

Grosvenor Hall - rezidenční ubytování

Anglie, Kingswood GH

Jazykový pobyt v Grosvenor Hall je úplně odlišný zájezd, který přináší velké možnosti a nezapomenutelné zážitky. Jazykový kurz je týdenní pobyt v kempu s pěti dny výuky angličtiny s profesionálními lektory (kurz je akreditován British Council) a každodenními aktivitami, kdy si děti v podstatě nemají čas vydechnout a celý den je naplněn poznáním a zábavou. Ubytování je v místních rezidencích v pokojích s více lůžky a každý den jsou v místní kantýně podávány tři plnohodnotná jídla (snídaně, oběd, večeře) s možností výběru. O děti se celou dobu starají místní lektoři a asistenti, účast pedagoga z Čech je tak prakticky symbolická.

Vzorový program - školní zájezd s výukou v Grosvenor Hall

Nechte si posílat novinky na Váš e-mail:

ZájezdyProŠkoly.cz
NAJDETE NÁS NA SOCIÁLNÍCH SÍTÍCH
NAJDETE NÁS NA SOCIÁLNÍCH SÍTÍCH
ČLENSTVÍ a CERTIFIKÁTY
ČLENSTVÍ a CERTIFIKÁTY
ACCKA ATECR Certifikát CSKS BritAgent E-lerning
POPULÁRNÍ ZÁJEZDY
POPULÁRNÍ ZÁJEZDY
Soubory cookies využíváme pro základní i pokročilé funkce, které Vám usnadňují procházení webu. Také nám pomáhají při optimalizaci stránek i reklamních kampaní, aby byly pro všechny uživatele co nejvíce přínosné. Kliknutím na tlačítko "Souhlasím" povolíte všechny cookies nebo můžete povolit jen technické či nastavit vlastní preference. Všechna preferenční nastavení můžete kdykoliv v budoucnu změnit pomocí tlačítka v levém dolním rohu stránky.

Využití technických cookies je nezbytné pro správné fungování www stránky a všech funkcí. Slouží pouze k technickým účelům stránky a k jejich obsahu nemá přístup žádná třetí strana. Technické cookies umožňují např. vyhledávání, filtrování, nákupy, přihlašování nebo ukládání preferenčního nastavení cookies. Z uvedených důvodů není možné tyto technické cookies deaktivovat a musí být vždy povoleny.

Funkční (preferenční) cookies umožňují www stránce si zapamatovat volby, nastavení a informace, které přímo či nepřímo nastavuje sám uživatel stránky. Jedná se například o jazykovou mutaci stránky, volbu měny, oblíbené nebo naposledy navštívené položky apod. Funkční cookies tak výrazně usnadňují a zpříjemňují procházení stránky. Stejně jako technické cookies jsou i tyto využívány výhradně pro technické účely a jejich obsah není dostupný třetím stranám.

Analytické cookies poskytují informace využívané k analytickým a statistickým účelům provozovatele webu a případně nástrojů třetích stran, které k těmto účelům využívá. Jedná se například o měření návštěvnosti, výkonu a použitelnosti www stránky, reklamních kampaní apod. Díky získaným datům z těchto cookies dokážeme optimalizovat výkon i funkčnost www stránky. Informace získané pomocí těchto cookies jsou zpracovávány souhrnně a zcela anonymně, bez možnosti identifikace konkrétního uživatele.

Marketingové cookies jsou zpravidla využívány našimi partnery k nastavení a optimalizaci relevantního obsahu v jejich partnerské reklamní síti. Veškerá dostupná data jsou tzv. pseudoanonymizována a díky tomu zpravidla není možná identifikace konkrétního uživatele. Poskytnutím souhlasu s využitím těchto marketignových cookies uvidíte v reklamních kampaních obsah a informace relevantní pro vašim zájmům.

Nastavení cookies